AC-service: Vi gör orginalservice på alla bilmärken med garanti!

Vi använder Magneti Marellis utrustning för service och felsökning för bästa resultat

Vad innebär en AC-service ? 

Luftkonditioneringen i bilen kallas för AC, som står för Air Condition. Den reglerar klimatet i din bil, alltså kyla, värme och ventilation och är en viktig del av din komfort. En AC rengöring underhåller dess funktion. Vi tömmer systemet på kylmedel, rengör det för att se om det finns läckage och för att avfukta det. Sedan är det dags att fylla på din AC med befintligt kylmedel, spårmedel och olja. Till sist utför vi ett funktionstest.

Kampanjpris: 849kr

Kampanjen på AC inehåller: Påfyllning av extra Köldmedium upp till 150 gram och gäller bara personbilar och funktionella anläggningar. Erbjudandet innehåller inte eventuellt byte av kupéfilter, kupérensning, köldmedel av typen R1234YF, påfyllning av ett tomt systemet eller reparationer av A/C system.

P74 Bilverkstad i Kumla – nära dig!

Välkommen att lämna din bil hos oss

Allt som har med profesionell bilreperationer är vi specialister på, hos oss kan du alltid känna dig välbemött i fräscha och trevliga lokaler. Vi kan erbjuda dig alla profesionella lösningar inom bilservice. Tack vare ett gediget yrkeskunnande kan vi stolt presentera vårt brinnande intresse för bilreparationer på Västra bangatan 3.Vi erbjuder även däckförsäljning av bästa kvalité till humana priser!

Adress: P74 Bilverkstad AB
Västra Bangatan 3
692 35 Kumla